Døre og vinduer

Overvejer du at få renoveret dine døre og vinduer, kan vi tilbyde dig forskellige løsninger. Det kan være udskiftning af termoruder, glaslister, tætningslister eller beslag. Det er også muligt af få udskiftet partielt nedbrudt træ. Vi kan hjælpe med nye vinduer på Fyn og i trekantsområdet.

Skal der nye døre og vinduer i huset, er det vigtigt at vælge elementer, der passer til husets overordnede stil. Vi kan skaffe vinduer fra en lang række førende producenter som KPK, Rationel, Velux eller Velfac.

Vi leverer og monterer alle typer af døre og vinduer til parcelhuset, sommerhuset eller garagen. Har du specielle ønsker til vinduerne, klarer vi også det. Skal det være flerlags termoruder, ekstra lyddæmpende, soldæmpende eller sikkerhedsglas?

Tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om nye døre og vinduer. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til dig.

Har dine døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved din nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle du overveje at investere i nye døre og nye vinduer til din bolig.

Hos Vestfyns Tømrerforretning er vi eksperter i renovering og udskiftning af døre og vinduer.

Det er en investering at få renoveret sine døre og vinduer. Skal du have renoveret dine døre eller vinduer, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ. Uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være er Vestfyns Tømrerforretning den rette tømrer til opgaven.

Skal der nye døre og vinduer i dit hus er det vigtigt at vælge døre og vinduer der passer til husets overordnede stil, men samtidig skal både nye døre og nye vinduer kunne opfylde de nye energikrav. Der er masser af penge at spare ved udskiftning til nye energirigtige døre og vinduer.

Nye døre og nye vinduer bliver altid monteret af en professionel tømrer for at sikre det bedste resultat.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om nye døre og vinduer. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig.

Vi benytter følgende producenter: