Gulv

Trænger dit hjem til nye gulve eller trænger dine eksisterende gulve til renovering, så kontakt Vestfyns Tømrerforretning for en uforpligtende snak.

Vestfyns Tømrerforretning har stor erfaring med gulvlægning af alle typer trægulve, linoleum, vinyl, laminat eller epoxy. Vi lægger både nye gulve eller renoverer og vedligeholder de gamle.

Der findes mange typer gulv. Alene indenfor trægulve, er der et væld af muligheder både, når det gælder stil og slidstyrke. Trægulve skaber rene linjer og kan give dit hjem et helt nyt udtryk. Vi er leveringsdygtige indenfor mange mærker af trægulve.

Vinylgulve er gode og slidstærke materialer, der især egner sig til f.eks. køkken, gangarealer og badeværelser. Der er mange muligheder indenfor vinylgulve, både med hensyn til farver og udseende.

Stor slidstyrke, fugefri overflade og mange farvemuligheder gør epoxygulve populære. Epoxygulve anvendes mest som garage/værkstedsgulv på grund af sin store slidstyrke, men kan i princippet bruges i alle rum. Det er et godt alternativ til fliser i køkken, bad eller bryggers.

Du er velkommen til at kigge forbi Vestfyns Tømrerforretning og se vores store udvalg af gulvprodukter. Så kan du samtidig få en snak med vores gulvlæggere, om netop dit gulvprojekt.

Renovering eller vedligeholdelse af gulv:

Har din bolig allerede trægulve, men trænger til vedligeholdelse, så sørger vores tømrere også for det.

Vi har værktøjerne til at afslibe dine gulve. Bagefter sørger vi for den rette behandling, uanset om det er lakering, olie- eller ludbehandling. Vi giver også gerne gode råd til den fremtidige behandling af gulvene.

gl-avernaes
kia