Nybyggeri

Nyt hus?

Det er en helt speciel følelse at flytte ind i et nybygget hus. Derfor er det også vigtigt, at kvaliteten på det nye hus er i top. Hos Vestfyns Tømrerforretning A/S tager vi højde for dine individuelle husdrømme, og vi rådgiver gerne omkring alle aspekter af byggeprojektet inden nybyggeriets opstart.

Vestfyns Tømrerforretning A/S tilbyder både nybyggeri af arkitekttegnede huse og typehuse. På denne måde er der plads til alle boligdrømme kombineret med den ønskede boligstil samt god håndværkskvalitet.

Hos Vestfyns tømrerforretning A/S giver vi altid en god og professionel vejledning, og vi bestræber os på at opfylde så mange af dine boligdrømme som muligt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af nybyggeriet, og vi deler gerne ud af vores erfaring, hvis der er behov for alternativer til dine ideer.
Vi mener, at det skal være muligt at bygge et nyt hus til en overkommelig pris. Det kan i nogle tilfælde også lade sig gøre at konkurrere prismæssigt med et nybyggeri i forhold til prisen på at købe et brugt hus. Fordelen ved et nybyggeri er, at man undgår ombygning og vedligeholdelsesomkostninger, når man flytter ind. Samtidig er der gode chancer for at spare rigtig meget på varmeregningen, da et nybyggeri fra Vestfyns Tømrerforretning A/S er langt bedre isoleret og mere energi rigtigt end de lidt ældre huse.

Nybyggeri af mindre bygninger

Hos Vestfyns Tømrerforretning A/S udfører vi ikke kun nybyggeri af boliger, vi opfører også carporte, garager, sheltere, udhuse og meget mere.

Så uanset, hvad du skal have bygget, kan Vestfyns Tømrerforretning A/S hjælpe dig.