Nyt tag

Er dit tag utæt eller trænger dit hus til et nyt udseende?

Hvad enten du drømmer om et helt nyt tag eller renovering af det eksisterende tag, så få en snak med Vestfyns Tømrerforretning A/S omkring dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt taglægning, og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.

Vestfyns Tømrerforretning udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer, og vi tilbyder professionelt tageftersyn/tagservice.

Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af dit tagprojekt.

Tagproff

TagProfferne er en landsdækkende sammenslutning af håndværkere med en certificeret uddannelse, i alle aspekter af tagkonstruktioner: nyt tag, tagrenovering, indbygning af solvarmeanlæg i taget, rådgivning om valg af undertag, tagsten, tegl, skifer mv.

Vestfyns Tømrerforretning A/S råder pt. over 5 uddannede tagproffer med flere på vej.

Hvilket tag skal man vælge?

De mest anvendte tagtyper i Danmark er tegltag, betontagsten, eternitbølgeplader og tagpap. Hvilket tag der passer bedst til din bolig kommer helt an på, typen af hus, hvilken stil du går efter samt selvfølgelig dit budget.

Vi anbefaler, at du altid tager en snak med os inden du påbegynder dit tagprojekt.

Vil du vide mere om disse eller andre typer tag som f.eks. eternit, eternitskiffer, naturskiffer, tagpap eller zink, så er du altid velkommen til at kontakte Vestfyns Tømrerforretning.