Virksomheden - Om os

Vestfyns Tømrerforretning A/S udfører arbejde inden for områderne snedker, tømrer, entrepriser, glarmester, gulve, værkstedsproduktion og meget mere.

Det geografiske tilhørsforhold er primært Assens og omegn. Er der tale om større arbejder udvides området til at omfatte Fyn samt trekantsområdet Fredericia, Vejle og Kolding alt efter arbejdets beskaffenhed.

Vestfyns Tømrerforretning A/S blev grundlagt i år 1990 af tømrermester Bjarne Dideriksen og en kompagnon, da man overtog tømrermester Hans Larsen forretningen, startet tilbage i ’58. I foråret 1993 blev forretningen opdelt, og Bjarne Dideriksen overtog hele området vedr. snedker- og tømrerarbejde.

Forretningsområdet blev i 1995 udvidet til også at omfatte en glarmesterafdeling da man opkøbte Svaneglas, Assens. For at styrke firmaets position på markedet opkøbtes i år 1999 tømrermester Lars Mikkelsens firma. Samme år blev forretningsområdet endnu engang udvidet til nu også at omfatte en gulvafdeling med speciale i linoleumsgulve.

I 2017 træder den mangeårige medarbejder, Bo Reimer, ind i ejerkredsen og i januar 2022 er det glidende generationsskifte gennemført ved, at Jacob Boe Madsen køber Bjarne Dideriksens andel af Vestfyns Tømrerforretning A/S.

Fra at være 9 ansatte tilbage i 1990, har Vestfyns Tømrerforetning A/S udviklet sig til i dag at være en virksomhed med 40 ansatte med en bilpark på 20 biler.