Virksomheden - Om os

Vestfyns Tømrerforretning A/S udfører arbejde inden for områderne snedker, tømrer, entrepriser, glarmester, gulve, værkstedsproduktion og meget mere.

Det geografiske tilhørsforhold er primært Assens og omegn. Er der tale om større arbejder udvides området til at omfatte Fyn samt trekantsområdet Fredericia, Vejle og Kolding alt efter arbejdets beskaffenhed.

Vestfyns Tømrerforretning A/S blev grundlagt i år 1990 af tømrermester Bjarne Dideriksen og en kompagnon, da man overtog tømrermester Hans Larsen forretningen, startet tilbage i ’58. I foråret 1993 blev forretningen opdelt, og Bjarne Dideriksen overtog hele området vedr. snedker- og tømrerarbejde.

Forretningsområdet blev i 1995 udvidet til også at omfatte en glarmesterafdeling da man opkøbte Svaneglas, Assens. For at styrke firmaets position på markedet opkøbtes i år 1999 tømrermester Lars Mikkelsens firma. Samme år blev forretningsområdet endnu engang udvidet til nu også at omfatte en gulvafdeling med speciale i linoleumsgulve.

Samtidigt med udvidelse af firmaet, blev kontoret udvidet til at omfatte én fuldtids samt én halvtids kontorassistent.

Fra at være 9 ansatte tilbage i 1990, har Vestfyns Tømrerforetning A/S udviklet sig til i dag at være en virksomhed med 30 ansatte med en bilpark på 20 biler.

I takt med firmaets og tidens udvikling blev der i år 2006 ansat en bygningskonstruktør for styrkelse af det administrative arbejde, tilbudgivning samt styringen af større byggeopgaver.